Close search

Пилешки бутчета с кетчуп

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пилешки бутчета с кетчуп photo-credit Пилешки бутчета с кетчуп

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Пилешките бутчета се измиват. Подреждат се в тава с кожата нагоре. 
  2. В купа се смесват соевият сос, кетчупът, чесънът на прах и кленовият сироп. 
  3. Пилешките бутчета се намазват обилно със сместа и се изпечат на 180 градуса, докато месото е готово, а кожата - златиста. 
  4. Бутчетата се сервират с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK