Close search

Пилешки крилца с Терияки сос

5.0
от общо 126 глас
Време: 120 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешки крилца с Терияки сос photo-credit Пилешки крилца с Терияки сос

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сложете пилешките крилца и соса Терияки в плътно затворен найлонов плик и мариновайте най-малко за един час.
  2. Загрейте фурната до 200 градуса. Намажете с олио тава с размери 20 см. х 30 см. Изсипете крилцата с маринатата в тигана и полейте със соевия сос. 
  3. Печете на 200 градуса за около 1,5 ч., като обръщате крилцата на всеки 10-15 минути. Маринатата ще бъде рядка през първите 45 минути. Когато сосът започне да се сгъстява, започнете да обръщате крилцата по-често, за да не загорят. Гответе, докато крилцата станат готови.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK