Close search

Пилешки крилца със сос "Табаско"

5.0
от общо 126 глас
Време: 100 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешки крилца със сос "Табаско" photo-credit Апетитни пилешки крилца

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито. 
  2. Добавяме пилешките крилца и разбъркваме много добре. 
  3. Оставяме на хладно за около 50 минути. 
  4. Поставяме в тавичка, добавяме малко вода (150-200 мл) и печем в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, около 50 минути. 
  5. Сервираме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK