Close search

Пилешки рулца

5.0
от общо 127 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешки рулца photo-credit Вкусно и ароматно пилешко филе

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме филетата. Начукваме ги на тънко, поръсваме ги с подправките, добавяме нарязания на ситно лук и маслото, и ги завиваме на руло. 
  2. Забождаме ги с клечка за зъби. 
  3. Овалваме ги в брашно и ги запържваме леко от всички страни. 
  4. Изваждаме ги от мазнината, в която добавяме 1 с.л. брашно, което леко запържваме и разреждаме с виното и малко вода, и в получения сос варим рулцата за около 25 минути. 
  5. Посоляваме на вкус, добавяме ситно нарязаният магданоз, разбъркваме и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK