Close search

Пилешки шишчета по марокански

5.0
от общо 126 глас
Време: 85 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пилешки шишчета по марокански photo-credit Пилешки шишчета по марокански

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В блендер изсипваме и пасираме зехтина, лимоновия сок, чесъна, копъра, кимиона, червения пипер и солта. 
  2. В така получената марината поставяме нарязаното пилешко месо и го поставяме в хладилник за около час. 
  3. След това го забождаме на шишчета и го печем в силно загрята фурна до златисто. 
  4. Сервираме със свежи зеленчуци по избор.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK