Close search

Пилешко филе "Тандури"

5.0
от общо 126 глас
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Пилешко филе "Тандури" photo-credit Ароматно пилешко филе

Продукти

Начин на приготвяне

1. Почистваме внимателно пилешките гърди

2. Добавяме всички подправки, 50 мл от зехтина и настъргания лимон

3. Разбъркваме и овкусяваме добре, загряваме оребрен тиган на котлона.

4. Поставяме парчетата пиле и намазваме с четка останалата част от зехтина.

5. Печем по 2 мин. от всяка страна и прехвърляме върху хартия за печене и слагаме в загрята фурна на 220 градуса за около 5 мин.

6. Поднасяме със сос от кисело мляко, в което добавяме малко сол, капка зехтин и малко лимонов сок.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK