Close search

Пица без тесто

5.0
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица без тесто photo-credit Пица без тесто

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Намасляваме с олио дъното на малка тавичка (около 40 см.) и нареждаме обелените чушки, така, че да покрием дъното.
  2. Почистваме, нарязваме и добавяме лука към чушките.
  3. Нарязваме наденицата и я добавяме към чушките и лука.
  4. Разбиваме яйцата със сиреното и ситно нарязаният магданоз, и "поливаме" останалите продукти в тавичката.
  5. Печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 20 минути.
Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK