Пица "Италия"

Продукти

  • 2 г бял пипер
  • 100 г бекон
  • 125 г сирене "моцарела"
  • 2 домата
  • 100 г гъби
  • 1 зелена чушка
  • 150 г пилешко филе
  • 1 тесто за пица готово

Време: 25 мин.
Ниво: лесно

Pitsa italiya

Начин на приготвяне

  1. Разточваме тестото с дебелина 3-4 милиметра и го слагаме в тава с диаметър 25-30 сантиметра.
  2. Нарязваме моцарелата, бекона, зелената чушка, гъбите и доматите.
  3. Първо разпределяме моцарелата равномерно върху тестото и след това останалите нарязани продукти.
  4. Овкусяваме с белия пипер.
  5. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 25 минути.
  6. Преди сервиране, по желание гарнираме с листа магданоз или босилек.

* Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".