Close search

Пица "Пеперони"

3.5
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица "Пеперони" photo-credit Вкусна пица "Пеперони"

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. Нарязваме салама, маслините и моцарелата. 
  3. Върху тестото слагаме доматения сос, маслините и моцарелата. Добавяме настъргания кашкавал и отгоре подреждаме нарязания салам.
  4. Печем в предварително загрята фурна, на 180 градуса, около 15-18 минути.

 *Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK