Close search

Пица с бекон и кашкавал

4.8
от общо 129 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с бекон и кашкавал photo-credit Сочна пица с бекон и кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос, нарязаният бекон и лук, и топеното сирене. Добавяме настъргания кашкавал.
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 185 градуса, около 15-18 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK