Close search

Пица с гъби, моцарела и зелен лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с гъби, моцарела и зелен лук photo-credit Сочна пица с гъби и моцарела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. 
  2. Намазваме блата добре с доматеното пюре, настъргваме кашкавала, добавяме моцарелата, лука и гъбите. 
  3. Печем в предварително загрята фурна, за около 15 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK