Close search

Пица с кайма

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с кайма photo-credit Вкусна и сочна пица с кайма

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.  
  2. Намазваме блата с доматения сос. Добавяме моцарелата и каймата.
  3. Настъргваме кашкавала, нарязваме прошутото, домата и гъбите на тънки лентички.
  4. Поръсваме пицата с гъбите, доматите, прошутото и кашкавала. 
  5. Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, като около 15 минути. 

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK