Close search

Пица с кетчуп и моцарела

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с кетчуп и моцарела photo-credit Сочна пица с кетчуп и моцарела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме чесъна на много ситно или го счукваме в хаванче, размесвайки го с 1 с.л. зехтин и сол. Добавяме го към кетчупа и оставяме настрана.
  2. Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.
  3. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме кетчупа, нарязаната на филийки моцарела и домат, и поръсваме с ригана. 
  4. Печем пицата в предварително загрята фурна, за около 10-15 минути. 
  5. Преди сервиране поръсваме с босилека.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK