Close search

Пица с моцарела, босилек и салам

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с моцарела, босилек и салам photo-credit Сочна пица с моцарела, босилек и салам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, във формата на сърце.
  2. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме доматеното пюре, кашкавала и моцарелата и салама. 
  3. Печем пицата в силно загрята фурна, за около 10-15 минути. 
  4. След като я извадим я поръсваме с босилека и сервираме.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

3 Коментара

  1. Todorova.nina
    Нина Тодорова, Kulinaria.bg

    Да, хубаво вино или добре изстудена бира са чудесна компания на пицата :)

  2. Small
    Гого

    И много бири може да отвори една ухаеща пица :) Що не и бутилки вино ха ха

  3. Small
    Анонимен

    Една ухаеща, току що излязла от фурната пица, може да отвори много врати!
    http://testoza.com/

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK