Close search

Пица с моцарела, гъби и маслини

5.0
от общо 127 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с моцарела, гъби и маслини photo-credit Пица с моцарела, гъби и маслини

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.  
  2. Намазваме го с доматеното пюре. Добавяме кашкавала, моцарелата и гъбите. 
  3. Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност. 
  4. След като пицата е готова, добавяме маслините и нарязаните чери доматчета. 
  5. Поръсваме с листата босилек и сервираме.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK