Close search

Пица с моцарела, кашкавал и салам

5.0
от общо 127 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с моцарела, кашкавал и салам photo-credit Сочна пица с моцарела и салам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разточваме тестото* върху набрашнен плот с помощта на точилка, с големина по избор. 
  2. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме доматеното пюре, настъргания кашкавал, моцарелата и нарязания салам. 
  3. Печем пицата в предварително загрята фурна, за около 10-15 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK