Close search

Пица с моцарела, пармезан и босилек

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с моцарела, пармезан и босилек photo-credit Пица с моцарела, пармезан и босилек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, във формата на сърце.
  2. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме доматеното пюре, кашкавала, моцарелата и босилека.  
  3. Печем пицата в силно загрята фурна, за около 10-12 минути. 
  4. Преди сервиране поръсваме с пармезана.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK