Close search

Плодова пица

5.0
от общо 129 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Плодова пица photo-credit Нестандартна пица с плодове

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцето, маслото и захарта, докато получим кремообразна, еднородна смес.
  2. Добавяме брашното и содата. Получаваме тесто, което месим около 10 минути.
  3. В намаслена тава, постиламе хартия за печене "FINO" и разстиламе тестото.
  4. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 15 минути.
  5. Оставаме готовото тесто да се охлади, на стайна температура.
  6. Междувременно приготвяме "плънката", като смесим крема сиренето със захарта и го разбъркаме добре.
  7. Почистваме плодовете. Нарязваме ягодите. Малините и боровинките оставяме цели.
  8. След като тестото се е охладило го намазваме с крема.
  9. След това нареждаме плодовете.
  10. Охлаждаме и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK