Праскови с крем от маскарпоне
Продукти
- 1 ч.л. ванилова есенция
- 2 с.л. пудра захар
- 250 г сирене "маскарпоне"
- 55 г захар фина
- 300 г праскови
Начин на приготвяне
- Измиваме и нарязваме прасковите на тънки ивички.
- В купа разбъркваме прасковите и захарта. Покриваме ги и ги поставяме в хладилник за 10 минути.
- Междувременно в малка купа разбъркваме сиренето, пудрата захар и ваниловата есенция.
- Взимаме 4 чаши за сервиране. Слагаме малко от прасковената смес, отгоре от маскарпонето, и така до върха на чашата.
- По желание най-отгоре гарнираме с нарязани праскови.
Крем "Милена"
В голяма купа разбиваме цеденото мляко, сметаната, пудрата захар и ванилията, до гладък крем.На водна...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook