Close search

Праскови с крем от маскарпоне

4.2
от общо 130 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Праскови с крем от маскарпоне photo-credit Праскови с крем от маскарпоне

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме прасковите на тънки ивички. 
  2. В купа разбъркваме прасковите и захарта. Покриваме ги и ги поставяме в хладилник за 10 минути. 
  3. Междувременно в малка купа разбъркваме сиренето, пудрата захар и ваниловата есенция.
  4. Взимаме 4 чаши за сервиране. Слагаме малко от прасковената смес, отгоре от маскарпонето, и така до върха на чашата.
  5. По желание най-отгоре гарнираме с нарязани праскови.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK