Close search

Равиоли с кайма

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Равиоли с кайма photo-credit Вкусни равиоли с кайма

Начин на приготвяне

1. Нарязваме лук и чесън на ситно. Задушаваме ги в зехтин, с малко сол, риган и майоран. Добавяме каймата и запържваме добре около 10 мин., докато водата изври. Слагаме пръчка канела.

2. Добавяме доматения сос и 1 с.л. доматено пюре концентрат. Намаляваме котлона и оставяме да поври още 10 мин., докато се сгъсти. Изваждаме канелата.

3. Сваряваме готови пресни равиоли в подсолена вода. Можем да приготвим равиолите и сами, по следната рецепта : Равиоли ала Джейми Оливър

4. След като се сварят ги сервираме и заливаме с доматения сос. Поръсваме със ситно нарязан магданоз и настърган пармезан.

Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK