Close search

Ръжено хлебче с козе сирене здравословноApple

4.5
от общо 127 гласа
Време: 90 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Ръжено хлебче с козе сирене photo-credit Страхотно и здравословно ръжено хлебче с козе сирене и вкусни ядки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Замесваме хляб от ръженото брашно, смлените ръжени семена, смлените тиквени семки, смляното ленено семе, брашното от елда, сокa от грейпфрут, маята, настърганата кора от грейпфрут, маковото семе и хладка вода колкото поеме. Ако тестото стане много твърдо, добавяме и малко бяло брашно.
  2. Оставяме го да втаса за около 40 минути.
  3. След това в тавичка с хартия за печене, оформяме хлебчето и го печем в загрята фурна, на 250 градуса, около 30 минути.  
  4. След като поизстине го режем на филийки и слагаме козе сиренце. Запичаме ги до златисто на умерена фурна. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK