Close search

Рибена супа с лаврак

5.0
от общо 126 глас
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4

Рибена супа с лаврак photo-credit Ароматна рибена супа

Начин на приготвяне

1. Сваряваме рибата и я обезкостяваме. Прецеждаме бульона. Слагаме го на котлона и добавяме нарязаните на ситно зеленчуци.

2. След като зеленчуците се сварят, добавяме почистената риба и девисила. Сваляме от котлона.

3. Разбиваме жълтъка с млякото и застройваме супата.

4. Поднасяме с резен лимон.

* Супата можем да приготвим и с микс от различни риби - бяла риба, сьомга и др.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK