Close search

Ризото с лук и гъби

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Ризото с лук и гъби photo-credit Вкусна и лесна рецепта за ризото с гъби

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме зеленчуците, и ги запържваме заедно с ориза в голяма тенджера.
  2. Разбъркваме всичко, докато се зачерви. 
  3. На порции прибавяме около 420 мл гореща вода или горещ бульон и бялото вино. 
  4. Варим ястието на тих огън, при постоянно бъркане. 
  5. В края на готвенето добавяме подправките.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK