Close search

Роустбийф с манго и козе сирене

5.0
от общо 127 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: професионално
Порции: 2

Роустбийф с манго и козе сирене photo-credit Роустбийф с манго и козе сирене

Начин на приготвяне

  1. Почистваме месото от ципите, посоляваме го, след това го поръсваме със счукания зелен пипер.
  2. Запичаме месото на скара от всички страни, след което го допичаме във фурна на 200 градуса за 7-8 минути.
  3. Оставяме го да се охлади и го нарязваме на тънки парчета.
  4. Смесваме козето и кремата сирене. 
  5. С готовата смес намазваме нарязаните парчета месо, като слагаме по един резен манго и по едно листо мента на всяко.
  6. Навиваме ги и ги поднасяме в подходяща чиния.

* Роустбийф с манго и козе сирене може да опитате в ресторант Background.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK