Close search

Руска салата с шунка и царевица

5.0
от общо 126 глас
Време: 3 ч. и 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Руска салата с шунка и царевица photo-credit Руска салата с шунка и царевица

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме картофите и ги обелваме докато са още горещи. Оставяме ги да изстинат. 
  2. Отделно сваряваме морковите и яйцата, и също ги оставяме да изстинат. 
  3. Картофите, морковите, яйцата, киселите краставички и шунката нарязваме на малки кубчета, смесваме ги и ги разбъркваме. 
  4. Към сместа добавяме изцедените консервирани (или сварени) грах и царевица.
  5. Разбъркваме салатата с майонезата и горчицата. 
  6. По желание може да добавим малко лимонов сок. 
  7. Преди да сервираме салата, тя трябва да отлежи в хладилник поне 2-3 часа.
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK