Close search

Салата "Мимоза"

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Салата "Мимоза" photo-credit Салата "Мимоза"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме и обелваме картофите. 
  2. След като изстинат ги нарязваме на средни по големина кубчета. 
  3. Отделно сваряваме морковите и яйцата, и след като изстина ги нарязваме на кубчета. 
  4. Смесваме картофите заедно с морковите и яйцата, добавяме граха, майонезата, горчицата и солта, и разбъркваме внимателно. Сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK