Close search

Салата от червено цвекло с пресен лук

5.0
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата от червено цвекло с пресен лук photo-credit Салата от червено цвекло с пресен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и сваряваме цвеклото. Нарязваме го на кубчета и го смесваме с майонезата.
  2. Почистваме и рендосваме морковите и ги посоляваме на вкус.
  3. Почистваме и нарязваме лука.
  4. В голяма купа слагаме морковите. След тях добавяме цвеклото.
  5. Накрая поръсваме с лука и сервираме.
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK