Close search

Салата от елда с риба тон

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Салата от елда с риба тон photo-credit Здравословна салата от елда с риба тон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме на ситно руколата и магданоза. Поставяме ги в купа. 
  2. Измиваме, почистваме и нарязваме на кубчета лука и доматите, и ги прибавяме в купата. Прибавяме сварената елда. 
  3. Добавяме лимоновия сок, зехтин и сол на вкус. Разбъркваме внимателно. 
  4. Посатвяме в подходяща чиния и добавяме рибата. 
  5. По желание гарнираме с резен лимон и сервираме.
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK