Close search

Салата от нахут с пармезан

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата от нахут с пармезан photo-credit Салата от нахут с пармезан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме на ситно магданоза.
  2. Рендосваме пармезана.
  3. В голяма купа смесваме нахута заедно с маслото и сол на вкус. Разбъркваме.
  4. Добавяме магданоза и пармезана. 
  5. Разбъркваме внимателно и сервираме.

Съвет:

Вместо масло, може да ползваме зехтин.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK