Close search

Салата от спанак с печена тиква здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Салата от спанак с печена тиква photo-credit Вкусна салата от спанак с печена тиква

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и накъсваме или нарязваме с много остър нож спанака. 
  2. Поставяме го в купа или подходяща чиния. 
  3. Обелваме, измиваме и нарязваме краставицата и я добавяме към спанака. Добавяме лимоновия сок и сол на вкус и разбъркваме. 
  4. Нарязваме тиквата и прибавяме в купата. 
  5. По желание, гарнираме с 1 с.л. риба тон и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK