Close search

Салата с булгур, нар и мента

5.0
от общо 127 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата с булгур, нар и мента photo-credit Вкусна салата с булгур

Продукти

Начин на приготвяне

1. Сваряваме булгура и прецеждаме. Оставяме да се охлади (може и да разстелем върху кърпа). Нарязваме на ситно червения лук и магданоза.

2. Изчистваме семената на 1 нар. Нарязваме сиренето фета на кубчета. Приготвяме дресинг от зехтин и сока на един лимон (в съотношение 3:1) и разбъркваме дресинга с тел, за да се получи кремообразна консистенция.

3. Разбъркваме булгура с лука, магданоза, посоляваме на вкус и добавяме дресинга. Сервираме като декорираме с нар, сирене фета на кубчета и листа прясна мента.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK