Close search

Салата с цедено кисело мляко

5.0
от общо 126 глас
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 8 Узо

Салата с цедено кисело мляко photo-credit Салата с цедено кисело мляко

Продукти

Начин на приготвяне

1. Настъргваме лука на ситно ренде и го оцеждаме от сока. Слагаме лука в купа и добавяме изцеденото мляко и майонезата като разбъркваме хубаво.

2. Готовата смес оставяме в хладилник. Преди сервиране поръсваме със счуканите орехи и ситно нарязания магданоз, подправяме с малко черен пипер и сол на вкус.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK