Шишчета от агнешко месо

Продукти

  • кимион
    на вкус
  • червен пипер
    на вкус
  • сол
    на вкус
  • черен пипер
    на вкус
  • 1 ч.ч. оцет
  • 3 глави лук
  • 1 кг. агнешко месо
    филе

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на еднакви по форма не много големи парчета. 
  2. Нарязваме лука и го разделяме на отделни листове с големината на парчетата месо. 
  3. Смесваме месото и лука в съд, заливаме го с оцета и го оставяме да престои така едно денонощие. 
  4. След това нанизваме шишчетата с месото, овкусяваме ги с подправките и ги изпичаме на грил или скара. По желание може да сложим и няколко резена лимон между месото.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.