Close search

Шишчета от свинско месо с ракия

5.0
от общо 126 глас
Време: 85 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Шишчета от свинско месо с ракия photo-credit Ароматни шишчета от свинско месо с ракия

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Свинското месо се почиства от мазнината и се нарязва на хапки. 
  2. Продуктите за маринатата се смесват и в тях се овалва нарязаното свинско месо. Слагат се в кутия с капак поне за 1 час в хладилника. 
  3. Чушките и лук се нарязват на парчета. 
  4. На дървени шишчета се редят по две парчета месо, чушки, лук, докато се нареди шишчето. 
  5. Пекат се на барбекю, като се обръщат за да се запекат от всички страни. 
  6. Сервират се с гарнитура от свежа салата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK