Close search

Шоколадов барк с тиквени семки

5.0
от общо 126 глас
Време: 3 ч. и 20 мин.
Ниво: средно
Порции: 8

Шоколадов барк с тиквени семки photo-credit Шоколадов барк с тиквени семки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разтапяме шоколада на водна баня и го разстиламе в съд (тава или голяма чиния) върху напръскана с олио хартия за печене.
  2. Карамелизираме тиквените семки със захарта.
  3. Върху шоколада поръсваме карамелизираните семки.
  4. Слагаме във фризер за поне 1 час. 
  5. Изваждаме, отлепяме от хартията и начупваме шоколада.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK