Шоколадов фъдж с ядки и бисквити

Продукти

  • 70 гр. натрошени бисквити
  • 150 гр. печени ядки
  • щипка сол
  • 300 гр. натрошен шоколад
  • 400 мл. подсладено кондензирано мляко

Време: 20
Ниво: лесно

Large shokoladov fadzh s yadki i biskviti

Начин на приготвяне

1. Кондензираното мляко и натрошеният шоколад се слагат в тенджера и се загряват на среден огън при непрекъснато бъркане, докато се разтопи.

2. Добавяме солта, печените ядки и бисквитите и разбъркваме внимателно.

3. Сместа се изсипва в тавичка с приблизителна форма 25х15, която е покрита с алуминиево фолио и се намазва с олио. Можем да използваме тавичка от алуминиево фолио.

4. Разстиламе равномерно и покриваме със стреч фолио, прибираме в хладилник за час-два докато стегне.

5. След като е готово, фъджът се нарязва на малки кубчета или на форми пожелание. Сервира се с пресни плодове.