Close search

Шоколадов фъдж с ядки и бисквити

5.0
от общо 127 гласа
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 12

Шоколадов фъдж с ядки и бисквити photo-credit Вкусен шоколадов фъдж с ядки и бисквити

Начин на приготвяне

1. Кондензираното мляко и натрошеният шоколад се слагат в тенджера и се загряват на среден огън при непрекъснато бъркане, докато се разтопи.

2. Добавяме солта, печените ядки и бисквитите и разбъркваме внимателно.

3. Сместа се изсипва в тавичка с приблизителна форма 25х15, която е покрита с алуминиево фолио и се намазва с олио. Можем да използваме тавичка от алуминиево фолио.

4. Разстиламе равномерно и покриваме със стреч фолио, прибираме в хладилник за час-два докато стегне.

5. След като е готово, фъджът се нарязва на малки кубчета или на форми пожелание. Сервира се с пресни плодове.

Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK