Close search

Шоколадов сладкиш (веган) здравословноApple

5.0
от общо 127 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Шоколадов сладкиш (веган) photo-credit Вкусен шоколадов сладкиш

Продукти

Начин на приготвяне

1. Загряваме фурната на 180 градуса. Намасляваме форма за торта с диаметър 28 см.

2. Смесваме брашното, какаото на прах, содата, бакпулвера и солта в голяма купа. Разбъркваме добре.

3. В отделна купа смесваме соевото мляко, оцет, захар, олио, и ванилия. Изсипваме сместа от мляко в брашнената смес и разбъркваме с лъжица, докато стане хомогенна смес.

4. Изсипваме сместта във формата и печем около 45 минути. Изпробваме с дървена клечка. Тя трябва да е суха, без да се полепва по нея тесто.

5. Изваждаме сладкиша да изстине върху решетка и поднасяме охладен.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK