Шоколадови бисквитки с джинджифил и фъстъчено масло

Продукти

  • 1 ч.ч. захар
  • 1,5 ч.ч. брашно
  • 1 ч.л. сода
  • 1 ч.л. бакпулвер
  • 1 щипка сол
  • 4 г джинджифил
  • 1 яйце
  • 1,5 ч.ч. фъстъчено масло
  • 1 ч.ч. краве масло
  • 260 г шоколад
    , начупен

Начин на приготвяне

  1. Разбъркваме старателно сухите съставки. 
  2. Отделно разбиваме маслата, като добавяме и яйцето към тях.
  3. В отделна купа разбъркваме сухите съставки и към тях прибавяме кремообразната смес. 
  4. Добавяме парчетата шоколад и месим, докато стане хомогенно тесто (ако не броим шоколада).
  5. След това оформяме бисквитките и ги печем на 180 градуса, около 10 минути, на предварително загрята фурна.