Close search

Сирене по тракийски

4.5
от общо 129 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Сирене по тракийски photo-credit Сирене по тракийски в гювече

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Намазваме дъното на гювечето с маслото.
  2. Измиваме и нарязваме домата на филийки.
  3. Натрошаваме сиренето, нарязваме луканката и шунката.
  4. Покриваме половината дъно на гювечето с част от доматите, след тях от сиренето, шунката и накрая от луканката.
  5. Повтаряме процедурата до изчерпване на продуктите, като най-отгоре слагаме последните резени домат.
  6. Подправяме с чубрицата и счупваме яйцето.
  7. Гювечето печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 10-15 минути.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK