Close search

Сладолед от пъпеш с кокосово мляко

5.0
от общо 126 глас
Време: 12 ч. и 15 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Сладолед от пъпеш с кокосово мляко photo-credit Сладолед от пъпеш

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Замразяваме пъпеша в камерата за около 12 часа. 
  2. В кухненски робот слагаме замразения пъпеш, заедно със захарта и кокосовото мляко и ги пасираме (с ножа), докато не се получи крем с консистенцията на сладолед. 
  3. Слагаме в подходяща купа, в камерата да се замрази.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK