Close search

Солен кекс с наденица

5.0
от общо 126 глас
Време: 80 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Солен кекс с наденица photo-credit Сочен кекс с наденица и сирене

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата с миксер и към тях добавяме натрошеното сирене и сметаната. 
  2. Разбиваме отново сместа и в нея добавяме пресятото с бакпулвера брашно и нарязаната наденица. Разбъркваме до получаването на кексово тесто. 
  3. При необходимост, добавяме още брашно. 
  4. Във форма за кекс поставяме хартия за печене и в нея изсипваме полученото тесто. 
  5. Печем кексът се в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 1 час.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK