Close search

Солен кейк със сирене

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Солен кейк със сирене photo-credit Вкусен солен кейк със сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиват се яйцата и към тях се добавя на тънка струйка олиото. 
  2. Разбива се, докато поеме напълно. 
  3. Добавят се млякото, брашното с бакпулверът, царевичният грис и на финала - сиренето, натрошено ситно. 
  4. Изсипва се в намазнена форма и се пече на умерена фурна около 40-45 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK