Close search

Солен киш без блат

3.8
от общо 129 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Солен киш без блат photo-credit Вкусен солен киш без блат

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбиваме млякото с брашното.
  2. Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно.
  3. Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK