Close search

Солени мъфини с кашкавал и гъби

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: средно
Порции: 12

Солени мъфини с кашкавал и гъби photo-credit Сочни мъфини с кашкавал и гъби

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купа разбиваме яйцата, добавяме олиото и киселото мляко, с предварително прибавената сода, за да шупне. Следват кашкавалът и гъбите. Последно добавяме брашното. Разбъркваме на ръка и изсипваме във формички за мъфини. 
  2. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса, около 20-25 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK