Close search

Солени мъфини с риган и сирене

5.0
от общо 127 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Солени мъфини с риган и сирене photo-credit Солени мъфини с риган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Настъргваме сиренето и кашкавала. Нарязваме на ситно ригана. 
  2. В купа разбиваме яйцата, добавяме олиото и киселото мляко, с предварително прибавената сода, за да шупне. Следват ригана, сиренето и кашкавала. Последно слагаме брашното. Разбъркваме на ръка и сипваме във формички за мъфини. 
  3. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса, около 20 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK