Close search

Сос Песто

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Сос Песто photo-credit сос Песто

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В кухненски робот или пасатор смиламе ядките, магданоза, копъра и маслото от гръцки орех. Добавяме чесъна и отново разбиваме, докато стане еднородна течна смес.
  2. Прибавяме Пармезана, черен пипер и сол на вкус. Разбъркваме.

Съвет:

Песто може да приготвим и в хаванче. Първо стриваме добре босилека, после добавяме орехите и чесъна. Стриваме в хаванчето, докато се получи хомогенна маса. Сместа се прехвърля в купа и се добавят останалите продукти. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK