Спагети с бекон и тиква
Продукти
Начин на приготвяне
- В дълбок съд запържваме панчетата или бекона в една супена лъжица зехтин за няколко минути. Добавяме останалия зехтин и лука. Готвим пет минути, докато лукът не омекне и панчетата не станат хрупкави.
- Запържваме тиквата и босилека в маслото. Разбъркваме и покриваме с капак за 6-8 минути, докато тиквата не омекне.
- Готвим спагетите според указанията на опаковката. Изцеждаме и добавяме към останалата смес, заедно с пармезана. Сервираме пастата поръсена с малко пармезан.
Кюфтенца с босилек
Слагаме каймата в голяма купа и я размесваме с дребно нарязания лук и босилек. След това я овкусяваме...
Гъби в зехтин
Почистваме, измиваме и нарязваме гъбите на едро. (По желание, може да ги оставим цели).В дълбок тиган...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook