Close search

Спаначени енчилади

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 5

Спаначени енчилади photo-credit Спаначени енчилади

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява до 190 ºС. В тиган се слага нарязаният на ситно спанак за 5 минути. Маха се от огъня и се добавя изварата и сметаната. Разбърква се. 
  2. Тортиите се затоплят една по една върху сух тиган или във фурната. 
  3. Сместа се разпределя върху тортиите, сгъват се подобно на дюнер и се подреждат в тавичка. 
  4. Поливат се с доматена салца или овкусен с подправки по избор доматен сос. 
  5. Запичат се за петнайсетина минути и се консумират на момента.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK