Close search

Стек с малинов сироп и лайм

5.0
от общо 126 глас
Време: 24 ч. и 30 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Стек с малинов сироп и лайм photo-credit Ароматн стек с малинов сироп и лайм

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме месото.
  2. В купа смесваме всички подправки за марината и разбъркваме.
  3. Слагаме месото в марината и завиваме с фолио.
  4. Мариноваме колкото се може по-дълго, най-добре 24 часа. Добре е да го обръщаме често, за да се маринова еднакво от двете страни.
  5. Изваждаме и изпичаме във фурна (докато месото омекне хубаво).
  6. Измиваме и изцеждаме лайма на сок. 
  7. След като извадим месото от фурната го режем на филийки и го поливаме с лайма.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK